Nieuws


Kom (samen) op dansles! 

Proefles Stijldansen voor (echt)paren
Graag nodigen wij u uit voor een proefles Stijldansen voor (echt)paren op zaterdag 24 maart 2018 om 21:00 uur of op zondag 8 april 2018 om 14:00 uur. Graag aanmelden via info@dansschoolparmentier.nl

In de proefles laten wij zien welke 4 Ballroom en 4 Latin dansen u in de beginnerscursus leert. En wij leren u stap voor stap de basis van de quickstep. U heeft geen danservaring nodig en geen twijfels over maatgevoel, stijve hark of talent.


Bruidsparen
Gaan jullie in het voorjaar of de zomer van 2018 trouwen? Wacht niet tot het laatste moment met je openingsdans. Kom samen op dansles, zodat jullie goed voorbereid zijn. 

LaBlast voor dames, zonder danspartner
LaBlast op vrijdag van 10:30 tot 11:15 uur. Een energieke Stijldans cardio-dansles voor dames van 20 tot ± 60 jaar. Goed voor je conditie en voor het soepel maken van je spieren. Dans je gelukkig en gezond
Franka van Arendonk - 20 april 2015"Je weet heus wel dat bewegen gezond is. Maar fietsen, zwemmen en hardlopen vind je saai. En aan een balsport moet je niet denken. Dan maar intensief zappen voor de tv. Niet doen, er zijn ook andere opties. 

Dansen is namelijk een zeer gezonde sport, en de meeste mensen kunnen aanstekelijke muziek moeilijk weerstaan. Je heupen gaan vanzelf meebewegen op het ritme en ziedaar, je danst. Als je dansen ook leuk vindt, stap dan zeker vaker op de dansvloer. Want dansen is niet alleen heel gezond, je wordt er ook nog gelukkig van."
Lees hier het hele artikel. 

Dansen doe je bij... Dansschool Parmentier!

 

Nieuws


Kom (samen) op dansles! 


Website door: AR Computing