Nieuws


Kom (samen) op dansles! 

Lesrooster seizoen 2018/2019 
De lestijden voor na de zomer zijn bekend. U kunt zich nú inschrijven voor het volgende dansseizoen.  

Proefles Stijldansen voor (echt)paren

Graag nodigen wij u uit voor een proefles Stijldansen voor (echt)paren op zondag 6 mei om 14:00 uur of op vrijdag 18 mei om 20:30 uur. Graag aanmelden via info@dansschoolparmentier.nl

In de proefles laten wij zien welke 4 Ballroom en 4 Latin dansen u in de beginnerscursus leert. En wij leren u stap voor stap de basis van de quickstep. U heeft geen danservaring nodig en geen twijfels over maatgevoel, stijve hark of talent.


Bruidsparen
Gaan jullie in het voorjaar of de zomer van 2018 trouwen? Wacht niet tot het laatste moment met je openingsdans. Kom samen op dansles, zodat jullie goed voorbereid zijn. 

LaBlast voor dames, zonder danspartner
LaBlast op vrijdag van 10:30 tot 11:15 uur. Een energieke Stijldans cardio-dansles voor dames van 20 tot ± 60 jaar. Goed voor je conditie en voor het soepel maken van je spieren. Dans je gelukkig en gezond
Franka van Arendonk - 20 april 2015"Je weet heus wel dat bewegen gezond is. Maar fietsen, zwemmen en hardlopen vind je saai. En aan een balsport moet je niet denken. Dan maar intensief zappen voor de tv. Niet doen, er zijn ook andere opties. 

Dansen is namelijk een zeer gezonde sport, en de meeste mensen kunnen aanstekelijke muziek moeilijk weerstaan. Je heupen gaan vanzelf meebewegen op het ritme en ziedaar, je danst. Als je dansen ook leuk vindt, stap dan zeker vaker op de dansvloer. Want dansen is niet alleen heel gezond, je wordt er ook nog gelukkig van."
Lees hier het hele artikel. 

Dansen doe je bij... Dansschool Parmentier!

 

Nieuws


Kom (samen) op dansles! 


Website door: AR Computing