Nieuws


Nieuwe beginnerscursus (echt)paren vanaf januari 2019! Tim en Désirée op WK!

Nieuwe beginnerscursus (echt)paren 
In januari starten wij met twee nieuwe cursussen Stijldansen voor (echt)paren, beginners. 

U heeft op dit moment de keuze uit 2 lesavonden:
- zaterdag 12 januari 2019 van 19:00 - 20:15 uur of
- dinsdag 15 januari 2019 van 18:15 - 19:30 uur

In de complete cursus Brons van 17 lessen leert u de Engelse wals, tango, quickstep, swingfox, chacha, rumba, jive en salsa. 

Bent u op uw eigen dansles verhinderd? Inhalen in dezelfde lesweek mag.

U heeft een eigen danspartner nodig en danst alle lessen samen. De leeftijden liggen tussen de ± 25 en 65 jaar. 

Schrijf nú in voor de leukste les = dansles!

 

Bruidsparen
Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! 
Kom samen op dansles, zodat jullie goed voorbereid zijn voor jullie openingsdans. LaBlast voor dames op vrijdagmorgen
Proefles gemist? Stuur ons svp een mail. Je kunt vanaf iedere dansles instromen.

LaBlast op vrijdag van 10:30 tot 11:15 uur. Een energieke Stijldans cardio-dansles voor dames van 20 tot ± 60 jaar. Goed voor je conditie en voor het soepel maken van je spieren. Geen danspartner nodig!

 

Tim en Désirée op WK Showdance in Bratislava
Tim en Désirée, ervaren dans-assistenten bij onze dansschool, hebben onlangs meegedaan met een grote internationale danswedstrijd van WDSF in Bratislava, Slowakije. Zij deden mee met het onderdeel WK Showdance Standaard.

Na verschillende jaren shows bij ons gedanst te hebben besloten Tim en Désirée een officiële Showdance te maken, die aan alle regels en kwalificaties van de dansbond voldoet. Vorig jaar oktober deden zij mee aan het NK en hiermee kregen zij een kwalificatie om, als één van de twee koppels, voor Nederland mee te doen met het WK Showdance Std in Bratislava. Er doen 17 internationale koppels mee. 

De showdance van Tim en Désirée heet 'Kick in the Head' en is op de bigbandmuziek van Robbie Williams 'Swing both ways' en 'Swing when you're winning'. De show heeft door de muziek en kleding een 40's / 50's gevoel. En een knipoog naar Fred Astaire en Ginger Rogers met een stukje Charleston.

Tim en Désirée ontvingen vlak voor hun reis naar Bratislava ook de uitnodiging mee te doen aan het EK, dat in november in Tjechië wordt gehouden.

Dans je gelukkig en gezond
Franka van Arendonk - 20 april 2015"Je weet heus wel dat bewegen gezond is. Maar fietsen, zwemmen en hardlopen vind je saai. En aan een balsport moet je niet denken. Dan maar intensief zappen voor de tv. Niet doen, er zijn ook andere opties. 

Dansen is namelijk een zeer gezonde sport, en de meeste mensen kunnen aanstekelijke muziek moeilijk weerstaan. Je heupen gaan vanzelf meebewegen op het ritme en ziedaar, je danst. Als je dansen ook leuk vindt, stap dan zeker vaker op de dansvloer. Want dansen is niet alleen heel gezond, je wordt er ook nog gelukkig van."
Lees hier het hele artikel. 

Dansen doe je bij... Dansschool Parmentier!

 

Nieuws


Nieuwe beginnerscursus (echt)paren vanaf januari 2019! Tim en Désirée op WK!


Website door: AR Computing